Jonkopings Sødra er i knallform med 5-2-0. Vinner borte mot formsvake Frej som ikke har vunnet på 8 matcher. Spill B til 1,72 i odds.

Jonkopings Sødra er i knallform med 5-2-0. Vinner borte mot formsvake Frej som ikke har vunnet på 8 matcher. Spill B til 1,72 i odds.

Det er endelig seriespill både i Norden og i Europa. Sesongen starter nå i helga både i Tyskland og i Spania. Kan være lurt å se an de ligaene noen runder. Har andre forslag her. Lykke til og god helg😊.

Frej- Jonkopings Sødra B til 1,72 i odds. Frej ligger på 14 plass og Kvalik. Har 3-7-9 på 19 matcher. Sliter med å vinne hjemme med 1-5-3. Har 0-4-4 på de 8 siste. 7 strake hjemmekamper uten å vinne. Spissene Frithzell (5 mål) og Vitor (3 mål) har stått for halvparten av vertene sine mål. Nylig ble Frithzell solgt til Ørgryte, noe som svekker vertene. Møter her lag nummer 4, Jonkopings Sødra som er i form med 5-2-0. Har superspissen Hamidovic som allerede har scoret 10 mål på 14 matcher. Er knallsterke hjemme med 7-2-1, er mer moderate borte med 3-2-4. Sterkt å vinne 2-0 borte mot Dalkurd i siste bortematch. Bør vinne borte også mot Frej, hvis man unngår å undervurdere Frej. B.

Randers – FC København B til 1,80 i odds. Randers sliter mot hovedstad laget FC København med 5 matcher uten seier. Har 1-3-2 i form. Hjemmetallene viser 1-1-0 og 5-3 I mål. Møter Solbakken og FC København som er ubeseiret borte med 3 strake seirer. Røk ut av Champions League kvalik mot Røde Stjerne på straffer, men kjemper nå om Europa League. Bør komme raskt over skuffelsen, og vinner borte mot Randers.

Lorient – Sochaux H til 1,53 i odds. Lorient er sterke hjemme på sitt kunstgress på Stade- Yves Allainmat- Le Moustoir. Vant enkelt 3-0 hjemme mot Paris FC. Har ikke tapt denne sesongen i serien. Møter her Sochaux som nylig spilte 1-1 mot Paris FC på bortebane. 2-1-0 til Lorient på de tre siste her. Spill H.

Nancy- Le Mans H til 1,75 i odds. Nancy har vært noe uheldig og står med 3 strake poengdelinger. 0-2-0 og 1-1 I mål hjemme på Stade Marcel Picot. Nancy er uten tap på sine 6 siste matcher, og har ikke tapt hjemme på de sju siste. Le Mans har 3 strake tap i serien. Fikk en opptur med seier mot Lorient i cupen. Får problemer mot et sultent og heltent Nancy lag. Spill H.

Lykke til med fredagens firling. U.t. ønsker deg en strålende helg😊😊😊.

Share this post

Legg igjen en kommentar