Aberdeen må ta igjen 0-2 fra møtet i Kroatia mot HNK Rijeka. Stor sjanse for seier, men blir det avansement? Spill H til 2,25 i odds.

Aberdeen må ta igjen 0-2 fra møtet i Kroatia mot HNK Rijeka. Stor sjanse for seier, men blir det avansement? Spill H til 2,25 i odds.

Dessverre ble det 3 av 4 spill som gikk inn. For de som kombinerte med torsdag, så kan spenningen fortsette. Her er noen forslag på torsdag. Lykke til😊.

Aberdeen – HNK Rijeka H til 2,25 i odds. Aberdeen ble nummer 4 i den Skotske serien. Ingen ting å gjøre med Celtic og Rangers. Er gode hjemme, og spilte en god kamp i Kroatia. Dette løpet er ikke kjørt. Fysisk sterke Aberdeen satser for fullt på avansement. Spill H.

FC Shakhtyor Soligorsk – Torino B til 1,47 i odds. Torino har 5-0 å gå på fra hjemmemøte i bilbyen. Er i så god form at laget vinner også i Hviterussland. B.

PSV – Haugesund (0-2) H til 1,90 i odds. PSV har 1-0 å gå på. Var suverene hjemme sist sesong med 16-1-0 og 58-7 I mål. Blir å leke hjemme mot Haugesund. Trolig 4-0.

AIK – FC Sheriff Tiraspol H til 1,47 i odds. AIK vant bortematchen med sifrene 2-1. Er enda sterkere hjemme i hovedstaden Stockholm. Spill H.

Sporting Braga – Brøndby H til 1,40 i odds. Transportetappe for portugiserne som vant 4-2 i hovedstaden København. Spill H.

Trabzonspor- Sparta Praha H til 1,67 i odds. Det endte 2-2 I Tsjekkia etter at Alexander Sørloth scoret i sluttminuttene 2-2 målet. Er sterke hjemme i Tyrkia. Vinner og får videre til neste kvalik runde.

Eintracht Frankfurt- FC Vaduz (0-2) H til 1,62 i odds. Tyskerne leder 5-0 etter bortemøtet i Liechtenstein. Eintracht Frankfurt vil med sin rutine og stolte tradisjon vinne komfortabelt også hjemme. Det blir minst 3-0 og H.

Håper mine 7 forslag suser avgårde. Husk å kombinere spillene. NB! Som alltid er oddsen på kampene hentet fra Norsk Tipping. Stol på din magefølelse. Lykke til😊

Share this post

Legg igjen en kommentar