Liverpool vinner finalen i Supercupen mot fortsatt et skadeskutt Chelsea lag. Kampen spilles i byen Istanbul, på Besiktas hjemmebane. Spill på Liverpool til 1,55 i odds.

Liverpool vinner finalen i Supercupen mot fortsatt et skadeskutt Chelsea lag. Kampen spilles i byen Istanbul, på Besiktas hjemmebane. Spill på Liverpool til 1,55 i odds.

Det ble dårlig dag på oddsen i går. I dag safer u.t. inn en flott firling. Det er i morgen da det er flotte forslag. Disse viser u.t under her hvis du vil kombinere onsdag med torsdagskamper. Stol på din magefølelse. Lykke til😊.

Liverpool – Chelsea H til 1,55 i odds. Suprrcup finale som spilles i Tyrkia, Istanbul. Liverpool overbeviste i 4-1 seieren i åpningskampen hjemme på Anfield mot Norwich. Ledet 4-0 til pause, og tok det litt rolig i 2.omgang. Det blir spennende å følge med Klopp sin gutter denne sesongen. Chelsea har fortsatt skader på Loftus- Cheek og Hudson- Odoi. Kante er fortsatt ikke helt restituert etter skade. Var noe uheldig i den flatterende 0-4 tapet for Manchester United. Hadde muligheter til å nedenfor pause. Trolig da et annet resultat. Trener Frank Lampard kjenner klubben ut og inn, og etter en måned så har Lampard fått skikk på laget. Trolig kommer denne Suprrcup finalen for tidlig. Liverpool bør avgjøre før evt. Ekstraomganger.

Stabæk – Vålerenga HU til 1,48 i odds. Stabæk bør begynne å vinne hjemme mot Nadderud der tallene viser 2-4-2. 1-1 sist sesong her mot Vålerenga som er svekket da de solgte sin kreative spiss Ejuke til nederlandske Heerenveen. Vålenga tapte 2-3 borte for Strømsgodset sist søndag. Et lag Stabæk vant 2-0 I Drammen mot. Har nå 3 strake poengdelinger på Nadderud. Må gå for seier snart, men det lukter nok en u.

Viking – Sarpsborg HU til 1,43 i odds. Viking spilte en god kamp på Aspmyra mot B/G, men tapte 1-2. Har aldri tapt hjemme for Sarpsborg 08. Seks siste: 4-2-0. Har svak form med 1-2-3. Sarpsborg 08 er ikke noe bedre med 0-4-2 I form. Har ikke vunnet borte denne sesongen med 0-4-4. Tapte hjemmekampen 0-2 for Viking. Viking hjemme på Stavanger Stadion viser 3-2-2. HU bør holde i massevis.

Staal Jørpeland- Vardneset H til 1,70 i odds. Lag nummer 9 mot lag nummer 11. Skiller kun to poeng. Grunnen til hjemmeseier er at begge er typiske hjemmelag. Staal Jørpeland har hjemme 4-2-1 og 16-10 I mål. Møter Vardneset som har på bortebane 1-1-5 og 10-25 I mål. Spill H.

Håper min firling går inn i kveld. Skulke gjerne hatt med Bodø/ Glimt, men de får en tøff match på Nord Møre kysten mot Kristiansund som nesten ikke slipper inn mål hjemme. Det endte 11 sist sesong, og u til 3,45 er spennende. Kristiansund hjemme: 4-2-1. B/ G borte 4-1-2. Med seier til B/G så topper man Eliteserien😊😊😊.

Kamper på torsdag:

Torino B til 1,47 i odds. Leder 5-0 før returen. Er sterkest.

Stameaua Bucuresti B til 3,75. 0-0 i første møte . Er best og kontrer inn seieren.

AIK H til 1,47 i odds. Leder 2-1 fra bortemøtet. Er sterkest hjemme i hovedstaden Stockholm. H.

Trabzonspor H til 1,62 i odds. 2-2 I første oppgjør. Er knallsterke hjemme i Tyrkia. Aleksander Sørloth scoret 2-2 målet, og avgjør hjemme?

Sportng Braga H til 1,40. Portugiserne vant 4-2 I hovedstaden København mot Brøndby. Vinner også hjemme. H.

Aberdeen H til 2,35 i odds. Skottene tapte 0-2 I omvendt oppgjør i Serbia. Er sterke hjemme i Skottland og vinner. Kan også sikre avansement med 3-0..

Rangers H til 1,60 I odds. Vant 4-2 på Jylland og vinner trolig også hjemme. Virker sterke denne sesongen og truer Celtic og ligagullet denne sesongen. Spill H.

Tilsammen 12 forslag på to dager. Lykke til⚽️⚽️⚽️

Share this post

Legg igjen en kommentar