Søndagskupongen med Bodø/ Glimt som fosser videre mot seriegull😊⚽️.

Søndagskupongen med Bodø/ Glimt som fosser videre mot seriegull😊⚽️.

Det ble dessverre bare 7 rette på lørdag, og bare 9 av 14 oddsforslag. Dette skal øyeblikkelig rettes opp til søndag. Her er min 288 rekker/ eller sikker u på kamp 1 og kamp 12, så er dette en flott 72 rekker.

 1. Manchester United – Chelsea HU. Toppoppgjør allerede i serieåpningen. Manchester United har ikke tapt hjemme for Chelsea på de 6 siste oppgjør. 1-1 på Old Trafford sist sesong (28/4-19). Gjestene Chelsea har ikke tapt på sine 9 siste bortekamper. Da er vel tegnet allerede u, men så enkelt er det ikke. Solskjær har handlet klokt og styrket forsvaret med Maguire og Wan-Bissaka. Spennende med Chelsea og den nyectreneten Frank Lampard som kom fra Derby. Han kjenner klubben inn og ut. Har fått overgangsnekt, og må spille med den sterke stallen som de har. Trolig tett og jevnt igjen. Blir det en vinner, så blir det trolig Manchester United.
 2. Strømsgodset – Vålerenga HUB. Det er krise i Strømsgodset som ikke har vunnet på de 8 siste. 0-1-5 er trasig. Den danske treneren har fått en tøff start. Har nå 3 hjemmetap på rad. Sist 1-3 mot Bodø/ Glimt. Vålerenga har bare et tap på de seks site. Tapet kom borte mot Rosenborg (0-3). Gjestene har spissen Ejuke som allerede har scoret 6 seriemål fra sin offensive midtbane. Det er 5 spillere som har scoret 4 til 6 mål, og Vålerenga er i form. Banket B/G med sifrene 6-0 hjemme og Haugesund borte med sifrene 4-1. Vrien match, men det blir en nervepirrende match for vertene som må ha poeng.
 3. Bodø/Glimt – Viking H. B/G ligger på en flott 2.plass 4 poeng bak Molde, men har spilt to færre matcher. Har nå 5 seirer på de seks siste. Bør vel ikke nevne stortapet borte mot Vålerenga (0-6) i den samme perioden… en glipp. Vant borte sist mandag mot Strømsgodset (3-1) der dunket Evjen inn to mål. Han er i strålende form. Viking er i motsatt form med 0-2-3. Med kun fire poeng foran Ranheim på kvalik, så må Viking passe seg for å ikke havne under streken. Her i nord på Aspmyra vinner vårt superlag, B/G.
 4. Haugesund- Ranheim HU. Det kan fort komme en reaksjon på alle cupmatchene som Haugesund har spilt. Ellevill 2-0 seier over Sturm Graz og videre avansement. 0-1 hjemme for PSV, da er vel løpet kjørt for Jostein Grindhaug og Haugesund? Nå er det hjemlig serie der vertene har 2-4-2 på Haugesund Stadion. Ranheim har merket den tøffe andresesongen og ligger på kvalik. Har 2-2-4 borte Har 3 strake tap, og hadde 1-2-0 før der igjen. Begge har spilt u borte nylig mot Stabæk. Egentlig så bør Haugesund vinne enkelt, men laget kan være slitne etter cupmatchene. HU.
 5. Kristiansund BK – Odd HU. Her bør det i alle fall garderes. Kristiansund ligger på en flott 7.plass. Holdt Manchester United til 0-0 utover overtiden i treningskampen på Ullevaal. Mata og Manu fikk straffe og 0-1. Deretter 1-1 borte mot Vålerenga. Kastrati og Bye har scoret 3 mål hver på topp. Hjemme på Nord Møre så viser tallene 4-1-1 og 11-5. Tapte etter e.e.o mot Odd i cupen. Nå er ikke gjestene så sterke borte med 2-1-4. Har 3 strake tap på bortebane, og skal få slite for ett poeng på søndag ettermiddag.
 6. Aalesund – Strømmen H. Dette bør vel egentlig være grei skuring for Aalesund. Har 7-0-0 og 19-4 I mål hjemme på Color Line Stadion. Har matchvinnere i fleng som Castro som avgjorde i forrige match borte mot Skeid (1-0), og Gueye og Fridjonsson. Det blir neppe noen kortslutning for gjestene Strømmen. Er for svake borte med 1-2-5 og 6-15 I mål. Ligger på play off og må satse på flere hjemmepoeng. Spill H.
 7. Jerv – HamKam HUB. Det er vanskelig å bli klok på Jerv fra Grimstad. Har ikke vunnet på de seks siste matchene (0-2-4). Har hjemme på Levermyr Stadion 2-4-1. HamKam er motsatt. Spiller nesten ikke u. Har nå etter 4 strake tap, 2 seirer på rad. Begge var mot tøff motstand. 1-0 hjemme mot Sandefjord, og 2-0 borte mot Sandnes Ulf. Hvis gjestene viser samme glød og innsatsvilje nå på søndag, så kan alle poengene havne på Hamar. Det skjedde forrige sesong den 5/8-18 med 3-2 seier.
 8. Notodden – Sogndal B. Det har jo nettopp vært Blues over hele Notodden (1-4.august). Kanskje det er derfor Notodden sliter med sin poengfangst? Det er særlig hjemme laget sliter med 1-1-5 og 5-11 I mål. Har 3-0-6 borte der Notodden har slått Start (3-0) og nylig Raufoss (1-4). Vanskelig å bli klok på. Sogndal har skuffet til nå i OBOS. Målet var vel å rykke rett opp… kan fortsatt klare play off. Trives godt i Bluesbyen med 3 strake seirer. 2-0 Sist sesong. Er best hjemme i saftbygda enn på bortebane med svake 1-1-5. Toppscorer Sigurd Haugen (10 mål) er nylig solgt. Sogndal må nok satse på at Adams scorer en del mål. Sist scoret Hoven, og u.t. håper han kan avgjøre mot Notodden. Det positive for Sogndal er at laget scorer langt flere mål nå enn i starten. Har scoret 13 mål på de seks siste matchene, som er over 2 i snitt. Her kommer Sogndal sin fjerde strake seier i Bluesbyen. Spill B.
 9. Tromsdalen – Skeid H- B. Nå kan bare Tromsdalen slippe seg løs. Har i teorien rykket ned med sine 2 poeng (0-2-14). Ble ribbet for spillere før seriestart, og treneren dro også avsted. Hjemme i Nordens Paris, oppe i dalen viser tallene 0-2-6 og 9-26 I mål. Har spilt u mot Sandefjord. Møter her Skeid som ikke har overbevisst på bortebane med 1-2-5. Ligger like over kvalik. Hvis gjestene undervurderer Tromsdalen, så kan første 3 poenger bli igjen i Tromsdalen. Enten eller.
 10. Ullensaker/ Kisa- Nest-Sotra H. Hvis gutta fra Jessheim vil spille fotball, så er Ullensaker/ Kisa ett av de beste OBOS lagene i denne divisjonen. Holdt nesten på å slå Rosenborg ut av cupen. 4 tap på de 5 siste. Bør komme i vinnetspor igjen. Har fått to spillere på lån ved Scriven og Opsahl som kan gi guts til resten av spillergruppa. Er gode hjemme med 5-1-2 og 18-10 I mål. Nest-Sotra ligger bare poenget foran vertene på tabellen. Er også gode hjemme, men sliter på bortebane med 1-2-4 og 6-10 I mål. Nå løsner det for vertene. Spill H.
 11. Arendal – Kvik Halden H. Arendal har i flere år satset hardt på opprykk. Er som regel gode hjemme med 5-1-1 og 14-6 I mål. Har etter en svak start vunnet 5 hjemmekamper på rad. Har 2 strake seirer hjemme mot Kvik Halden, begge med 2-0. På seks oppgjør så leder Arendal med 4-0-2. Sjelden u mellom disse to gode lagene. Det som hemmer østfoldlaget er bortestatistikken som viser 2-2-2. Dermed ligger gjestene på 3.plass og 6 poeng bak Stjørdals/Blink som leder. Arendal går rett i strupen på gjestene og vinner. Spill H.
 12. Hobro IK – Brøndby HU. Hobro har åpnet med 1-3-0. Har vært uheldige i et par av poengdelingskampene. Kunne ha vært blant topp-3 lagene da. Sterkt å hente poeng borte mot Esbjerg (1-1) som endte på 3.plass forrige sesong. Har slitt i tidligere oppgjør mot Brøndby. Til nå i denne sesongen så har Brøndby spilt mange kvalik matcher til Europa League. Tapte sist 2-4 hjemme for portugisiske Brafmga (2-4). Nå har vel det toget gått? Brøndby har bare spilt en bortekamp til nå i sesongen. 2-2 borte mot Randers. Angående det å matche styrkeforholdet, så klarte Hobro 2-2 hjemme mot Randers. Brøndby sin torsdagsmatch i beina kan være en fordel Hobro. Ikke usannsynlig at det ender med poengdeling.

Share this post

Legg igjen en kommentar