Lørdagskupongen for uke 01 er klar til analyse og spill. Det er 3.runde av FA-cupen. Hvor kommer skrellene? se opp for Coventry, Wigan, Fulham og Blackburn.

LØRDAGSKUPONG UKE 01 216,-

Godt nytt år til alle dere 😊. Nytt år og nye muligheter til å vinne på tippingen.  Nå på lørdag er det den tradisjonelle 3.runden i FA-cup.  Jeg håper jeg kan gi dere tilstrekkelig med info før lørdagskupongen spilles. Lykke til med tippingen.

Kamp nummer Lagene Tippetegn
1 Manchester City – Burnley H
2 Fulham – Southampton HUB
3 Wolverhampton – Swansea H
4 Bolton – Huddersfield HUB
5 Watford – Bristol City H   B
6 Coventry – Stoke H   B
7 Bournemouth – Wigan H   (B)
8 Ipswich – Sheffield United HUB
9 Birmingham – Burton H   B
10 Millwall – Barnsley H
11 Blackburn Rovers – Hull City H
12 Queens Park Rangers – MK Dons H

1-H: FA-cup. Satser Pep Guardiola og Manchester City på «the triple» som det Manchester United greide våren 1999? Er suverene i PL med 19-2-0. Vant 3-0 hjemme mot gjestene i seriekampen i oktober. Burnley har 1-2-3 i form. Har aldri vunnet borte mot Manchester City, men har to poengdelinger. Står neppe imot presset i 90 min. H.

HUB: Fulham har 3-6-3 uansett bane og 3-2-1 hjemme mot Southampton som spiller i divisjonen over. Fulham har 4-1-2 i form. Gjestene sliter med sin form i PL med 0-4-3 i form. Denne kampen er åpen og cup er cup.

3-H: Wolverhampton leder Championship og er i knallform med 5-2-0. Hva så med cupen da målet er opprykk. Møter her Swansea som ligger sist i PL. Fikk en opptur med ny trener og seier borte mot Watford (2-1). Swansea nedprioriterer cupen, og ulvene vinner.

4-HUB: Bolton har to strake seirer og klatret over nedrykk. Bør fortsatt ha fokus på ligaen. Hva med cupen? Møter her Huddersfield som fikk bank av Leicester borte sist helg (0-3). Har vært en positiv overraskelse i PL. Satser gjestene på cupen? En vrien match som bør garderes.

5-H-B: Watford sliter med sin form i PL med 1-1-5. Ligger på 10.plass og kan satse på cupen. Er ustabile der man nylig vant 2-1 hjemme mot Leicester, for så å tape 1-2 hjemme for Swansea. Brentford har vært i god form. Tapte borte for Aston Villa (5-0). Hva med cupen?

6-H-B: Coventry gjør det bra i League 2 med 5-0-2 i form og 3.plass. Har vunnet de to første rundene av cupen på en overbevisende måte. Møter nå PL laget Stoke som spiller 3 divisjoner over. Er ikke i form og her kan det bli skrell H hvis gjestene undervurderer.

7-H (B): Bournemouth spilte en god PL kamp sist mandag borte mot Brighton (2-2). Har mye skader, men noen av nøkkelspillerne var med sist. Fortsatt er norske King ute, men Wilson er i scoringsform. Wigan fra League 1 er i fin form og leder. NB! Vertene stiller svekket på grunn av skader, og Wigan kan skrelle. Ta med B.

8-HUB: Et rent Championship oppgjør i cupen. Gjestene vant seriekampen med sifrene 1-0 hjemme i stålbyen. Ipswich er gode hjemme på Portman Road. Hva så med cupen. Hadde en svak juleform. Sheffield United har kommet seg i form i jula. 1-1 borte mot Derby sist. Jevnt.

9-H-B: Birmingham fikk en opptur sist med 1-0 seier hjemme mot Leeds United. Møter her Burton i cupen som vertene aldri har tatt poeng mot. Tallene viser 0-0-4 uansett bane. Birmingham har 1-2-4 i form. Burton er i bedre form med 3-1-2, og 3 strake borteseirer.

10-H: Millwall gjør det bra hjemme på The Den. Har nylig tatt skalpen på Sheffield United , Middlesbrough og spilt 2-2 mot topplaget Wolves. Tapte hjemmekampen mot gjestene i september med sifrene 1-3. Skal man hevne tapet i cupen? Barnsley har 1-3-3 i form. Taper.

11-H: Blackburn Rovers er i form i League 1 med 4-3-0 og ligger på 3.plass. Får et avbrekk med FA-cupen nå på lørdag. Møter her Hull City som sliter med både form og slipper inn masse mål (44) i Championship. Ligger farlig nær nedrykk, og nedprioriterer cupen. H.

12-H: Kupongen avsluttes med lokaloppgjør i hovedstaden London. QPR viste styrke i siste hjemmekamp da man snudde 0-1 til 2-1 seier mot sterke Cardiff. Tar med den selvtilliten mot MK Dons som spiller en divisjon under vertene. Sliter med formen med 1-2-4. Taper.

Hilsen Torgeir Jørgensen (torgeirtips.no)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *