Leeds United er i form med 5-1-0. møter her Birmingham i fritt fall med 0-2-5 på de sju siste. Superspissen Kemar Roofe scorer og gjestene Leeds United vinner til flotte 2,15 i odds.

U.t. har hatt en uke juleferie. Starter nå til lørdagens kamper. Her er mine forslag. Les mer her…

Birmingham CityLeeds United B til 2,15 i odds.

Championship. Birmingham sliter tungt for tiden med 0-2-5 på de 7 siste matchene, og manager Steve Cotterill lever særdeles farlig som manager. Vertenet ligger helt sist i Championship med kun 17 poeng på de 24 første kampene, og nå har laget tatt kun ett poeng på de siste fem. De scorer nesten ikke mål (0,5 mål i snitt per kamp). 4-2-6 på hjemmebane er til å leve med, det er først og fremst på bortebane de har laget «grunnlaget» for elendigheten, med tre poeng på 12 kamper. Til denne matchen er Vassell, Adams og Roberts ute med skade. Leeds United er i meget god form med seks strake kamper uten tap, hvorav fem er vunnet. Dermed har de kommet seg opp på en pen 5. plass på tabellen, og det er faktisk ikke mer enn fem poeng opp til Bristol City på direkte opprykk. I forrige kamp slo de Burton 2-1 borte, mens det i kampen før ble 1-0 hjemme over Hull. På bortebane viser tallene 7-0-5. Alle de tre siste på fremmed gress har endt med tre poeng. Kemar Roofe er i strålende scoringsform og kan fort avgjøre. Spill B.

Middlesbrough  Aston Villa H til 1,90 i odds.

Championship. Tony Pulis har fått en bra start som Boro-manager, og nå har laget vunnet begge de to siste kampene. Først ble det 2-1 borte over Sheffield Wednesday, før de fulgte opp med 2-0 hjemme over Bolton 2. juledag. Ligger nå på 7.plass og kort vei opp til play off. Middlesbrough er ubeseiret i alle sine seks siste kamper mot dagens motstander, og har nå fire seire på de fem siste hjemmekampene. Tony Pulis har ingen spillere ute med skade. Skader det har gjestene Aston Villa som sliter for tiden med spillere som Green, Kodjia, Terry, Lansbury, Samba og Agbonlahor. Spissen Adomah skadet seg i bortetapet mot Brentford i midtuka og er trolig ikke med på lørdag. Det blir tap på Riverside mot vertene som har 7-2-3 hjemme.

Port Vale  Luton Town B til 1,85 i odds.

Port Vale fra byen «Stoke-on-Trent» er i form med 3-2-2. Ligger på 17.plass med tallene 8-4-12 og 25-33 i mål. Møter her det suverene laget Luton Town som satser på direkte opprykk. Ligger på 1.plass med 15-6-3 og 58-19 i mål. Toppscorer Danny Hylton har allerede scoret 14 seriemål. Lekte sist borte mot Swindon og vant 5-0. Har nå 4 poengs luke på Notts County på 2.plass. Går i strupen på vertene og vinner komfortabelt igjen. Spill B.

Swindon Town  Notts County B til 2,35 i odds.

Swindon er helt ute av form med 1-0-6. Er det dårligste hjemmelaget i League 2 med tallene 3-2-7. Gjestene Notts County fra byen Nottingham er den eldste klubben i Storbritannia. Ligger på en flott 2.plass, 4 poeng bak Luton Town som laget nylig spilte 1-1 borte mot. Vant en sterk 4-1 seier borte sist mot Morecambe som er et langt bedre hjemmelag enn Swindon. Spill B.

Min firling ble på 17,75 x innsatsen. Lykke til :-).

Her er noen gode forslag til:

Watford  Swansea City H til 1,62 i odds.

Blackpool  Plymouth Argyle (0-1) og B til 1,83 i odds.

Wycombe Wanderers  Mansfield Town H til 1,85 i odds.

Exeter City  Barnet H til 1,85 i odds.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *