Lyon imponerer i den franske ligaen med flere offensive klassespillere ved Fekir, Cornet og Depay. Bør vinne borte mot formsvake Toulouse som kun har en seier på de 8 siste. Spill B til 1,75 i odds.

Har ikke kommet med forslag siden lørdag. I kveld har jeg noen flotte spill. Her er min firling samt noen gode forslag i tillegg….

Toulouse  Lyon B til 1,75 i odds.

Hjemmelaget plukker akkurat nok poeng til å holde seg over den røde streken, men har bare ett poengs klaring til Lille på kvalifiseringsplass. De vant forrige hjemmekamp i ligaen med 2-0 over Caen og har 4-2-2 på eget gress totalt, men kun 1-2-5 på de åtte siste seriekampene.Den viktige angriperen Durmax er skadet. Det er også den faste forsvareren Moubandje og midtbanemannen Bodiger.

Lyon vant Olympique-derbyet mot Marseille og har tre seire på rad som har gitt dem et lite grep om den siste Champions League-plassen. De t er ingen som har gjort det bedre enn deres 6-2-1 på bortebane denne sesongen, så de er naturlig favoritt mot formsvake Toulouse her. Angriper Traoré er fortsatt eneste fravær. Spill B.

Monaco  Rennes (0-1) H til 1,98 i odds.

Monaco med tre strake seirer igjen etter en svak periode. Vant sist overbevisende 4-0 borte mot Saint-Etienne. Hjemme på Stade Louis II i Fyrstedømmet er tallene 7-1-1. Gjestene Rennes har også bra form og bortetallene viser 3-3-3 og 13-13 i mål.Monaco scorer dobbelt så masse mål hjemme i Middelhavet. Dette blir en komfortabel H med Falcao (14 mål) scoringer.

Guingamp  Saint-Etienne H til 1,80 i odds.

Guingamp har nå fire kamper på rad uten tap (2-2-0). Sterkt å vinne 4-0 mot Dijon. St. Etienne på sin side fortsetter å falle på tabellen. Etter ni kamper på rad uten seier, ligger Søderlund & Co. kun to poeng over nedrykksstreken. Guingamp har kun vunnet én av de åtte siste kampene mot St. Etienne, men nå er gjestene i dårlig form og taper.

Marseille  ESTAC Troyes (0-1) H til 1,75 i odds.

Etter tolv kamper på rad uten tap, så sa det stopp for Marseille. De tapte 0–2 borte mot Lyon søndag. Hjemme på Stade Vélodrome har de kun tapt én gang denne sesongen (5-2-1). Troyes har fem bortekamper på rad uten seier nå, og har 2-1-5 på bortebane. Marseille har et godt tak på Troyes med 7-1-1 hjemme. Dette blir en komfortabel H.

Min firling ble på 10,91 x innsatsen.

Bristol City  Manchester United Begge lag scorer til 1,75 i odds.

Granada  Sporting Gijón H til 1,90 i odds.

Metz  Racing Strasbourg B til 2,35 i odds.

Real Sociedad  Sevilla (0-1) B til 1,55 i odds.

Lykke til :-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *