Gustav Valsvik og Eintracht Braunschweig bør vinne hjemme mot Fortuna Dusseldorf som har mistet formen (0-3-3). Spill H til 2,10 i odds.

Ingen tipping på u.t. i går. Nå er det fredag og masse flotte seriekamper objekter fra både Tyskland, Frankrike og fotballens hjemland nemlig England. Les mer her…

Eintracht Braunschweig  Fortuna Düsseldorf H til 2,10 i odds.

Eintracht Braunschweig spiller mye u (4-10-3), og ligger på en beskjeden 11.plass. Er gode hjemme på Eintracht-Stadion med 3-4-2 og 12-9 i mål. Holdt topplaget og serieleder Holstein Kiel til 0-0 i forrige hjemmekamp. Hjemmelaget har ingen nye skader eller karantener fra forrige kamp. Fortuna Düsseldorf åpnet sesongen strålende med 9-1-1 på de elleve første seriekampene, men nå har motgangen kommet. De seks siste seriekampene er uten seire og tre av disse seks er tapt (0-3-3). Har dermed falt til 3. plass på tabellen. Bortetallene er fortsatt solide med 4-2-2. Det skal ikke være nye skader eller karantener for Düsseldorf siden forrige kamp. Eintracht Braunschweig vant tilsvarende oppgjør 2-1 forrige sesong og bør ha gode vinnersjanser også nå mot et Fortuna Düsseldorf som har mistet formen. Spill H.

 

GFC Ajaccio  Nîmes Olympique B til 1,95 i odds.

GFC Ajaccio fra ferieøya Korsika ligger på en beskjeden 13.plass med 6-5-7 og kun 12-22 i mål. 12 mål på kun 18 kamper sier hvor problemene ligger. Har 4-3-2 og 8-7 hjemme på Stade Ange Casanova. Gjestene Nimes er i flott form med 6-0-1 inkludert cupen. Ligger på en flott 2.plass og direkte opprykksplass, kun 4 poeng bak Reims. Viktig å vinne denne litt vanskelige bortekampen, men Nimes som har scoret 40 seriemål på 18 seriekamper, bør kunne score minst et mål mer enn vertene. Spill B.

Sheffield Wednesday  Wolverhampton Wanderers B til 2,00 i odds.

Kun ett tap på de åtte siste seriekampene for Sheffield Wednesday, hele fem av dem er endt uavgjort og det blir det som kjent ikke allverdens av poeng av. Wednesday har endt på playoff begge de foregående sesongene, men etter 21 serierunder er Wednesday helt nede på 15. plass med totalt 27 poeng og har ti poeng opp til byrival Sheffield United på 6. plass (den siste playoffplassen). Jack Hunt og Steven Fletcher var ikke med borte mot Norwich i siste seriekamp, men begge er ventet tilbake til fredagens kamp. Møter her serieleder Wolves som spiller flott fotball for tiden. Har 6-1-0 på de sju siste. Det ble bare 0-0 hjemme sist mot Sunderland med 10 spillere utover 2.omgang. Har scoret over 40 seriemål mot Sheffield W sine 26. Jeg tror på Leo mål og B.

Saint-Etienne  Monaco B til 1,78 i odds.

Det er krise i Saint-Etienne med 0-3-6 i form og nesten et lag av skader. Den nye treneren Sable har nå seks kamper uten seier. Møter her Monaco som spiller seg i storform. Har nå tre seirer på de fire siste.Ligger på 3.plass med 11-2-4 og 40-18 i mål. Vertene har bare scoret 17 seriemål på 17 kamper. Spill B og at  Radamel Falcao (14 mål) blir matchvinner.

Min firling ble på 14,57 x innsatsen.

Sjekk også Châteauroux  US Orleans H / Borussia Mönchengladbach  Hamburger SV H / Sverige  Frankrike H / CF Cadiz  FC Barcelona B-lag / H og Sevilla  Levante (0-1) H.  Lykke til og god helg :-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *