Racing Strasbourg sjokkerte nylig med 2-1 seier i serien mot Paris SG. Kan det nyopprykket laget ta skalpen på Paris SG i cupen? Ja. Paris SG satser mer på den vanskelige seriekampen borte mot Rennes på det uvante underlaget, kunstgress som Rennes har. Spill HU i handikap til flotte 4,50 i odds.

Burnley og Crystal Palace innfridde på tirsdagskvelden. Nå har jeg en flott firling i kveld. Les mer her…

Racing Strasbourg  Paris Saint-Germain (1-0) H til 4,50 i odds.

Ny opprykket Racing Strasbourg gikk rett i strupen på suverene Paris SG nylig i hjemmekampen lørdag den 2.desember med sin 2-1 seier hjemme på Stade de la Meinau. Fulgte så opp med å vinne en sterk 3-0 seier borte mot Bordeaux. Har nesten like god form som gjestene fra hovedstaden. Paris SG satser hardt på bortekampen mot Rennes førstkommende lørdag. Spørs hva treneren til gjestene legger i denne cupen. Så lenge man får 4,50 på handikap HU så er det en god odds.

Montpellier  Lyon H til 2,55 i odds (nedsunket fra 3,00).

Hjemmelaget er i bra form med seks kamper på rad uten tap, dog har hele fem av disse endt uavgjort – mot jevnt over solid motstand. Ligger i outsiderrollen bak de tre på topp. Blir å satse litt på denne cupkampen. Toppscorer Sio mistet helgens kamp og er neppe med i dag heller. De har helt godkjente 3-4-2 på hjemmebane i ligaen så langt. Lyon har gjort det bra i både serien og i Europa League. Hva så med den hjemlige cupen? Gjestene har som nevnt en uhyre viktig hjemmekamp mot Marseille til helgen, og nedprioriterer denne cupen. Noe Norsk Tipping også har fått med seg.

Newcastle United  Everton Begge lag scorer. Ja til 1,65 i odds.

Newcastle scorer og slipper inn mye mål. 2-3 tap sist hjemme mot Leicester City. Everton med et heldig poeng i Meyerside derbyet mot Liverpool (1-1). Fikk en tvilsom straffe som Wayne Rooney banket midt i mål. De scorer også i kveld på et vaklende Newcastle forsvar.

Southampton  Leicester City Begge lag scorer. Ja til 1,70 i odds.

Her blir det også mål til begge lag. Vardy og Gray er i scoringsform hos revene, og Southampton spilte en nmeget god hjemmekamp mot Arsenal sist helg (1-1). Begge scorer i en underholdende kamp.

Min firling ble på 32,18 x innsatsen. Her er noen flotte spill til. Lykke til :-).

Rennes  Marseille H til 2,90 i odds.

Vitesse Arnhem  Willem II H til 1,55 i odds.

Bayer 04 Leverkusen  Werder Bremen H til 1,43 i odds/ 0-1 og H til 2,00 i odds.

Schalke 04  Augsburg H til 1,65 i odds.

Crewe Alexandra  Blackburn Rovers B til 1,60 i odds.

St. Johnstone  Aberdeen B til 1,98 i odds.

ADO Den Haag  Roda JC H til 1,55 i odds.

West Ham United  Arsenal  1-0 og H / eller at West Ham scorer først til 2,90 i odds.

Lykke til :-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *